ECOTIC ENTIDAD ADMINISTRADORA

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ECOTIC participarà a la Fira C&R de Madrid per presentar les propostes del programa Ecoinstaladores

La Fira se celebrarà del 14 al 17 de novembre a IFEMA Madrid.

A ECOTIC participarem la setmana que ve a la Fira C&R , que se celebrarà del 14 al 17 de novembre a IFEMA Madrid . Presentarem les propostes del nostre programa Ecoinstal·ladors a la principal cita internacional de la indústria d’aire condicionat, ventilació, calefacció, fontaneria i refrigeració a Espanya.

Cada dos anys, la Fira C&R es converteix en un aparador de màxima importància i visibilitat per al sector i en aquesta edició comptarà amb la presència de 34.000 visitants professionals, 379 empreses participants de 10 sectors diferents i representació de 54 països.

La Fira C&R compta amb un sòlid suport sectorial, una representativitat empresarial excepcional i una gran capacitat de convocatòria, fet que contribueix a revitalitzar el sector ia crear oportunitats de negoci tant per a empreses com per a professionals.

L’evolució tecnològica, l’optimització i el control d’instal·lacions, la reducció de la despesa energètica i la preocupació per tenir cura del medi ambient fan de la Fira C&R una plataforma comercial de gran importància per accelerar i dinamitzar el mercat.

Ecoinstal·ladors. Un petit gest, un gran impacte.

A ECOTIC impulsem Ecoinstal·ladors com una solució completa perquè instal·ladors i distribuïdors gestionin adequadament els Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). En col·laboració amb les principals associacions sectorials del país, aquest programa proporciona capacitació sobre com desinstal·lar equips de manera responsable i gestionar els seus residus, alhora que reconeix aquells instal·ladors i empreses que compleixen estàndards de qualitat i bones pràctiques.

Els instal·ladors que s’adhereixen a Ecoinstal·ladors poden beneficiar-se de compensacions econòmiques per tornar els equips complets, cosa que ajuda a cobrir els costos de logística inversa i emmagatzematge de residus, o sol·licitar la recollida gratuïta de residus a les seves instal·lacions.

A més, en unir-se al programa, els Ecoinstal·ladors poden delegar a ECOTIC la gestió de la documentació necessària per al tractament adequat dels residus, com ara el Número d’Identificació Medi Ambiental (NIMA) i els contractes amb gestors autoritzats, i rebre una insígnia que reconeix les seves pràctiques professionals en la gestió d’equips als establiments i vehicles.

Tots els instal·ladors i distribuïdors que vulguin conèixer més detalls sobre el programa poden visitar l’estand 9F10 al recinte d’ IFEMA Madrid , situat a l’Avda. del Partenón, 5.

Per assistir a la Fira C&R i conèixer de prop les nostres propostes, heu de tramitar les vostres sol·licituds d’invitació a través del correu ecoinstaladores@ecotic.es .